Návštěva ve Slaném

29.01.2011 17:55

Už nejsme zarostlé!! Dnes jsme byly na stříhání! Naše první stříhání! Je to trochu nezvyk, přece jen, člověk je 9 měsíců zvyklý na střapaté strašídýlko a najednou je tu mladá psí slečna v plné kráse:)! Ale už to byla potřeba, přece jen, Rita už není žádné mimino (i když pro mě jím bude vždycky, jako pro každou matku) a za týden zahajujeme výstavní sezónu pro rok 2011 a v mladých už to taková sranda není. A v létě ten sestřih bude super:)!

hele

 

 

Při tý příležitosti jsme se vypravili na výlet do okolních polí. Flatíci přijeli na stříhání, uvidíme se příští týdne v Brně:) a další psí caparti byli milý doprovod. Stejně tak jejich páníci!

Foto ZDE! 

Pachatel fotek je Nikol, která se vláčela s dvoukilovou zrcadlovkou na krku celou cestu:)! Děkujeme! Myslím, že tentokrát není obsáhlejší komentář potřeba, je z nich doslova cítit pohodová atmosféra, psí a lidské hemžení:)! Ale alespoň popisek ke společné foto:

(zleva) Zuzka s Arinkou, já s Ritinkou, Kačka s jezevčicí Terezkou, Balů, Artík, Jarda, Niki, Martinka s Coridou a Emčou  + další 3 paničku u foťáku:)! (doufám, že jsou všechna jména v pořádku:))