Agneska slaví první úspěch!

04.06.2011 20:57

Máme skvělé zprávy! Nejen Rita se vrhla do výstav po hlavě! Naše sestřička Adorable Agnes ("Agneska" - majitel: Radim Petřík) se zúčastnila dne Retriever Klubu u jehož přílěžitosti se konala i oblastní výstavka. Přihlášena byla do třídy Mladých a od pana rozhodčího Mariana Nováka (SK) získala velmi pěknou známku - Výborná a tento krásný posudek:

 

Roční fena, správná síla kostry, elegantní krk, velmi pěkné přední úhlení, pevný ale delší hřbet, korektní zadní úhlení, kvalitní srst, milá povahy, fenka potřebuje vyrůst

 

 

Blahopřejeme Radimovi a Agnesce, svoji první společnou výstavku zvládli opravdu skvěle!! Aginka byla na stříhání u Báry, kam chodíme i my! Barča říkala, že pan Radim je z fenečky opravdu nadšený, dokonale plní úlohu rodinného psíka a kamaráda k dětem! Je skvělé, že našla úžasný domov, kde jí rozumějí!

 

Rok se pomalu přehoupl do léta a Rita teď tráví většinu času povalováním na zahradě, ožívá až k večeru nebo brzy ráno. Nejradši by byla samozřejmě pořád ve vodě. Na to doplatila její ouška - zapařila se a rozjel se ošklivý zánět, který bylo nutno přeléčit antibiotiky. Teď už se zdá být vše v pořádku. Přešly jsme kompletně na "dospěláckou" stravu, značku jsme však neměnily - ACANA PACIFICA, to je to, čím si  teď Rita láduje bříško:)! Trochu jsem zmenšila krmnou dávku a kilečko je opravdu dole. Je to znát! Rita "ožila" a není tak lenivá, na procházkách víc běhá a je celkově aktivnější, snad se nám to podaří udržet:)!

Na plánovanou výstavu do Brna nakonec nehlásíme. Pan Václavík mě zase tolik neohromil, snad nám vyjde červencová Mladá Boleslav! Držte palce!