Osmý měsíc a prochajda s Barčou

05.01.2011 18:06

Rita má za sebou 8 mininarozeniny, roste jako z vody a začíná mít puberťácké náladičky! A panička aby měla nervy ze železa:)! Dnes jsme tu konečně mohly přivítat i Báru a flatího kluka Artíka (www.art.4fan.cz). K Barušce pojedeme na stříhání před výstavou, na kterou se všichni moc těšíme. Využili jsme relativně pěkného počasí a vyrazili na prochajdu do okolních hvozdů:)! Rita byla nadšená - psích kamarádů na blbnutí tu moc nemáme. Většinou narazíme na dominantní obříky, kteří nám chtějí za každou cenu dokázat kdo je tu pánem nebo malé "smetáčky", kteří nemají příliš pochopení pro Ritino nekontrolovatelné hopsání a jejich úzkostlivé paničky ho zpravidla mívají ještě méně. 

Měly jsme v úmyslu nafotit nějaké postojovky, ale Rita je jak šídlo, kroutí se a málokdy se stane, že má všechny nohy na zemi:)! Nakonec přece jen jedna:

 

...a pak už jsme odbočili do lesa a dali si "velký okruh". Psiska se vyřádila, Barča měla míček, až se divím, že jsme ho někde neztratili:)! Zatím co psi pobíhali kolem, měly jsme s Barčou trochu času se poznat. Je fajn, že se okolo flatů "motají" tak super lidičky:)!


Artík je fešák!

Já si na něho počkám až poběží kolem...


Koukejte co jsem ulovila!

Sníh to je jen zmrzlá voda!

Co to tam máš?

Co bude paničko?