NV Mladá Boleslav

21.07.2011 19:08

Do naší "sbírky" výstav přibyla i NV, která se konala na závodišti Krásná louka v Mladé Boleslavi. Jely jsme samy, doprovod nám dělala pouze Bára (bez Artíka), která jela "na čumendu". Vidina posledního CAJCe a tedy dokončení českého Junior Šampiona se ovšem rychle rozplynula...

Počasí nám přálo, možná až moc. Vedro bylo k padnutí, flati venku. Psíci byli viditelně unavení, při čekání na posudky polehávali a těžce oddechovali. Ritě se nechtělo běžet. Nechtělo se jí stát. Zkrátka jsme neměly svůj den. Pominu-li matnou a vylínalou srst, pana rozhodčího jsme beztak vůbec nezaujaly. Nelíbila se mu Ritušky hlava a poté co se v tlamě nedohledal ani P1, odcházely jsme v VD. Bára a ostatní chovatelé okolo kruhu se nás pak zastali, že Rita má v tlamce všechny zuby a následovala výměna názorů s panem rozhodčím, který nakonec uznal chybu, omluvil se a škrtnul nám v posudku chybějící zoubek, nicméně VD nám nechal.

Nezbývá tak než zabojovat na některé z dalších výstav - zatím to vypadá na říjnové České Budějovice, na které je pozván pan D. Ericsson ze Švédska. Ještě uvidíme jestli nahlásíme do Mladých nebo to zkusíme v Mezitřídě:)!

JE NACHYSTÁN VELKÝ A PODROBNÝ PŘEHLED VÝSTAV, KTERÝ JIŽ BRZY NAHRADÍ MALOU VÝSTAVNÍ TABULKU !