Hledáme brášku!

25.02.2011 19:36

PROSÍME VŠECHNY, KTEŘÍ MAJÍ WEB, ABY VÝZVU ZVEŘEJNILI NA SVÝCH STRÁNKÁCH!

 

!!!Hledá se A New Amorous Black Lolly!!!


9-ti měsíční štěně Flat Coated Retrívra - černý pejsek! Naposledy byl spatřen v Horské Kamenici (u Železného Brodu) ve čtvrtek 9.12. 2010! Slyší na jméno Bárny. Zvyklý na lidi, ale může být dezorientovaný, hladový, vyčerpaný a zmatený. Na levé straně krku je čipovaný.

 

Jsou to již bezmála 3 měsíce co se ztratil náš bráška a my moc prosíme o jakékoliv informace, případně pokud ho někdo jen zahlédl upřesnění jeho pozice. Víme, že už uplynula spousta času od jeho zatoulání, ale jeho majitelé zveřejnili výzvu pouze na Facebooku a do CHS vědět nedali. Dozvěděly jsme se to náhodou.


Rozhodně nepíšeme černé scénáře - může být v útulku nebo se ho někdo ujal, ale stále trvají kruté mrazy, je to ještě štěně a čas je proti nám. Proto bychom byly moc rády, kdyby se co nejdříve vrátil ke své rodině.

 

Prosíme VŠECHNY majitele, kteří mají štěně FCR zhruba tohoto věku doma a přišli k němu od neznámého prodejce zhruba v rozmezí tohoto období, aby zašli ke svému veterináři a nechali jej zkontrolovat čtečkou jestli není načipován!
Prosíme VŠECHNY, kteří si všimli inzerátu na internetu nebo v tisku nabízející štěně FCR zhruba tohoto věku, aby neprodleně volali na níže uvedá čísla.

 

Odměna Vás jistě nemine!
 

DĚKUJEME!
 

Za pomoc při hledání kamaráda děkují Hakenovi tel.: 602 251 446
Volat můžete i do CHS Black Lolly - Zuzana Palasová tel.: 728 445 686