Aktualizace

16.02.2011 19:05

Zaktualizovaná sekce Výcvik , na které ještě budu trošku pracovat:)! Rita se po výstavním úmorném víkendu "zotavila" během pár hodin a sotva přijela domů a přivítala se se svojí smečkou, chytila druhý dech. V noci spala tvrdě, v pondělí už o žádném výletu nevěděla a naběhala si svých pár kilometrů při obvyklých vycházkách. O dalším víkendu pak sama naskakovala do auta (což před tím nikdy nedělala) a už chtěla vyrazit:)! Vypadá to, že bezmála osm hodin v autě o výstavním víkendu na ní nezanechaly neblahé následky:)!

Vypadá to, že se schyluje k našemu prvnímu hárání, tak snad to zvládnem! Jinak jsem si nevšimla, žádných dalších projevů dospívání, myslím teď projevy povahové. Žádnou nechuť spolupracovat, ignoraci ani "frackovité" chování jsme zatím nezaznamenali. Ale jak jsme byla od dalších psíčkařů ujištěna - to ještě přijde:)!

Začal letní semest a pes je doma (respektive na zahradě) občas sám. Zatím nic zničeného, tak snad si udrží čisté skóre:)! Také máme za sebou letošní první "koupání" v Rakovnickém potoce (nenechte se zmást slovem potok, místy opravdu nestačila!) a několikaminutovou fascinaci hejnem kachen na rybníku, za kterým se chtěla vrhnout. No..klid před zvěří zatím žádný:)! Snad se polepšíme na loveckém cvičáku, kam zamíříme již brzy! 

Děkujeme všem, kteří nám píšete milé vzkazy do Návštěvní knihy, moc si toho vážím a je to pro nás velká motivace! Díky všem!

 

P.S. Na fotkách z výstavy se pracuje!